Bestellijst

Geen bestellingen

Zakelijk Russisch

Veel bedrijven in het Westland doen zaken met Rusland en post-Sovjet landen. De Russische taal is daardoor een van de belangrijke talen voor de agrarische sector.

Ondanks het feit dat in de internationale circuits vaak Engels wordt gesproken, is de kennis van de taal en cultuur een grot pluspunt voor het ontwikkelen van het vertrouwen en daardoor betere zakenrelaties. In de loop van de jaren hebben veel cursisten Russisch kunnen leren bij VU Westland. Bijna de helft van hen kozen voor Russisch vanuit zakelijke belangstelling.

Daarom is er nu een mogelijkheid om een cursus op maat voor bedrijven aan te bieden. Voordelen hiervan zijn: thema/duur van de cursus op maat, focus op het te verkopen/kopen product, onder kantoortijden en op locatie.

Heeft u interesse in een cursus Russisch, neemt u dan vooral contact op met VU Westland via info@vuwestland.nl voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek met docente Sada Brasser.

Sada Brasser is een bevoegd docente en heeft veel ervaring in het lesgeven van moderne vreemde talen.

Sada: Ik verzorg al jaren een cursus Russische taal bij de VU. In het verleden heb ik ook korte workshops gegeven over de cultuur en geschiedenis van Rusland. Ik heb ruime ervaring met lesgeven aan zowel volwassenen als middelbare scholieren. Om de belangstelling van de cursisten op te wekken integreer ik ook stukjes over de geschiedenis en de cultuur van Rusland en Russischsprekende landen in mijn lessen. Daardoor zijn mijn lessen divers en nemen de cursisten interactief deel hierin. Omdat ik in het verleden in het bedrijfsleven heb gewerkt, kan ik heel goed zakelijk Russisch aan bod laten komen. Dit kan uiteraard op maat gemaakt worden voor de desbetreffende cursisten en/of bedrijven.