Bestellijst

Geen bestellingen

VU Zakelijk

De arbeidsmarkt is constant in beweging. Je personeel moet daarom constant mee ontwikkelen. VU Westland Zakelijk biedt cursussen aan op maat, gebaseerd op de behoefte van je bedrijf.

Maatwerk
Het gewenste cursusdoel kan vooraf nauwkeurig worden vastgesteld, in samenwerking met de docent. Al onze docenten zijn gekwalificeerd en ervaren met Westlandse bedrijven.

Divers aanbod
Naast cursussen op maat heeft VU Westland een standaard cursusaanbod met diverse taal- en computercursussen. Ook zijn er programma’s voor creatieve ontwikkeling, of gezonde levensstijl.

Op locatie
De cursussen kunnen plaatsvinden bij VU Westland in 's-Gravenzande', maar ook op een locatie naar keuze.
Wil je je bedrijf trakteren op een cursus uit ons standaardaanbod, of heb je zelf een idee voor een cursus? Neem contact met ons op, wij bespreken graag de mogelijkheden.

E-mail: info@vuwestland.nl
Telefoon: 0174-418762

Russisch
Veel Westlandse bedrijven doen zaken met Rusland en andere voormalige Sovjet-landen. Daarom biedt VU Zakelijk een cursus Russisch aan, op maat. Het thema van deze taalcursus kan zelf worden bepaald, bijvoorbeeld met speciale focus op je product. Ook tijdstip, locatie en duur van de cursus is naar believen vast te stellen.

Spaans
De taalcursus Spaans (een van de meest gesproken talen ter wereld!) is gericht op beginners. In korte tijd zullen vaardigheden worden geleerd waarmee basisgesprekken kunnen worden gevoerd en eenvoudige teksten kunnen worden geschreven. De cursus wordt in kleine groepen gegeven, zodat iedere cursist persoonlijke aandacht krijgt.

Engels
VU Zakelijk biedt de taalcursus Engels aan op verschillende taalniveaus, van beginners tot gevorderden. De voertaal van de lessen zal Engels zijn, je krijgt dus veel praktijkoefening. Er zal onder meer aandacht worden besteed aan het voeren van telefoongesprekken, het ontvangen van bezoekers en het schrijven van e-mails en brieven.

Duits
De taalcursus Duits is gericht op het verbeteren van de communicatie met je Duitse klanten. Er zal aandacht worden besteed aan de algemene grammatica en uitspraak, maar ook aan de zakelijke woordenschat. Of het nu gaat om het beschrijven van een product, het maken van een afspraak of het leiden van een vergadering, alles zal makkelijker en doelgerichter verlopen na het volgen van deze cursus.

Chinees
Recente economische ontwikkelingen maken China steeds interessanter voor de westerse ondernemer. Daarom biedt VU Zakelijk ook een zakelijke cursus Chinees aan. Laat je bedrijf kennismaken met de Chinese taal, cultuur, levensbeschouwing en gewoontes. Leer vaardigheden waarmee je een goede zakenrelatie met je Chinese zakenpartners kunt opbouwen.

Mindfulness
Stress op het werk? Ziekmeldingen? Voorkom burn-outklachten en kies voor de cursus Mindfulness. Maak kennis met methodes om in balans te komen en bewuster te leven. Met eenvoudige ademhalingsoefeningen en lichaamsoefeningen bevorder je een gezonde werksituatie met efficiëntie en werkplezier. Van spanning naar ontspanning, van haast naar onthaasting.

Creatief schrijven
Zijn de standaard e-mails en ongeïnspireerde teksten op website en sociale media niet langer representatief voor je bedrijf? Met de cursus Creatief Schrijven leer je niet alleen jezelf uitstekend uit te drukken, maar je leert ook toveren met tekst, jongleren met jargon en inspireren met inhoud! Wees verrast door wat er uit je pen rolt; van slogans tot korte verhalen tot gedichten.

Excel
Het bekende rekenprogramma Excel is even praktisch als ingewikkeld om onder de knie te krijgen. Daarom is er onze cursus Excel: leer werken met cellen, formules, grafieken en opmaak. Maak financiële berekeningen, zet een voorraadbeheer op, of transformeer lange rijen getallen tot een inzichtelijke grafiek. Ontdek de vele mogelijkheden die Excel te bieden heeft.

Tekentaal
Tekenen is een mooie manier om met elkaar te communiceren. De oermens deed het al! Wist je dat een tekening niet alleen een boodschap kan verbeelden, maar ook informatie kan geven over het karakter van de tekenaar en zelfs over zijn innerlijke gesteldheid? In de cursus Tekentaal leer je beeld interpreteren. Je leert over de achterliggende betekenis, over jezelf en collega’s. Aan de slag, met potlood en papier! Deze cursus kan op maat worden geleverd, toegespitst op specifieke thema’s als, bijvoorbeeld, veiligheid of samenwerking.