Volksuniversiteit Westland

Bestellijst

Geen bestellingen
Cursuscode: 1511-38

Spaans 1 - deel 1

Spaans 1 - deel 1
Cursuscode: 1511-38

Una cerveza, por favor. Lukt de meeste mensen nog wel, maar wat als de ober vraagt wat voor bier of dat je er nog iets bij wilt eten? Altijd al Spaans willen leren? Na het Chinees/Mandarijn is de Spaanse taal de meest gesproken taal ter wereld. En jaarlijks gaan er bijna 9 miljoen Nederlanders op vakantie naar Spanje.

In deze cursus ga je stap voor stap met deze wereldtaal beginnen. De Spaanse docent leert je op een prettige manier de taal. Er wordt een bruikbare basis gelegd voor een goede grammatica waarbij het boek Caminos de leidraad is. Wanneer je de basiskennis van woorden en zinnen beheerst, gaan we langzaamaan aan de slag met de spreekvaardigheid. Om iedere cursist persoonlijk de aandacht te kunnen geven, leer je de taal in een kleine groep!

Deze cursus is geschikt wanneer je geen of heel weinig kennis van de taal hebt en gemotiveerd aan de slag wilt gaan. De insteek is om je zo snel mogelijk de vaardigheden te geven eenvoudige gesprekken te voeren. Het lesmateriaal is heel praktisch want we behandelen alledaagse situaties. Het legt de grammaticale regels duidelijk uit en bevat ook luisteroefeningen die je kunt downloaden via MP3.

Er wordt gewerkt met de methode: Caminos Nieuw 1 
LET OP! Bewaar je boeken want ze kunnen meerder cursusjaren worden gebruikt.

Dinsdag 21 januari 2020
13 lessen van 1,5 uur aanvangstijd 20:35 (klik hier voor de lijst met data en tijden per bijeenkomst)
Prijs: € 145,00
Mw. N. (Nina) Popovic
Boeken: Caminos nieuw 1, tekstboek, Caminos nieuw 1, werkboek+online mp3's (klik hier voor meer informatie)
20:35 - 22:05
Locatie: VU locatie De Lier (klik hier voor de adresgegevens)
Inschrijving nog open >
N. (Nina) Popovic
N. (Nina) Popovic