Bestellijst

Geen bestellingen
Cursuscode: 1511-45

Spaans 1

Spaans 1
Cursuscode: 1511-45

"Bienvenidos al mundo del Español." De wereld is nog diverser en interessanter dan je wellicht al weet. 

Na het Chinees/Mandarijn is de Spaanse taal de meest gesproken taal ter wereld. En jaarlijks gaan er bijna 9 miljoen Nederlanders op vakantie naar Spanje! In deze cursus ga je stap voor stap met deze wereldtaal beginnen. De Spaanse docent leert je op een prettige manier de taal. Er wordt een bruikbare basis gelegd voor een goede grammatica waarbij het boek Caminos de leidraad is. Wanneer je de basiskennis van woorden en zinnen beheerst, gaan we langzamerhand aan de slag met de spreekvaardigheid. Om iedere cursist persoonlijk de aandacht te kunnen geven, leer je de taal in een kleine groep!

Deze cursus is geschikt wanneer je geen of heel weinig kennis van de taal hebt en gemotiveerd bent om aan de slag gaan. De insteek is om je zo snel mogelijk de vaardigheden te leren om eenvoudige gesprekken te voeren. Het lesmateriaal is heel praktisch, we behandelen alledaagse situaties. Het legt de grammaticale regels duidelijk uit en bevat ook luisteroefeningen die je kunt downloaden via MP3.

Er wordt gewerkt met de methode: Caminos Nieuw 1 
LET OP! Bewaar je boeken want ze kunnen meerder cursusjaren worden gebruikt.

Wil je weten op welk niveau je de Spaanse taal beheerst? Klik dan op onderstaande link en maak de instaptoets: https://www.caminosonline.nl/wp-content/uploads/caminos-nieuw_1_instaptoets.pdf

Dinsdag 21 september 2021
26 lessen van 1,5 uur aanvangstijd 10:00 (klik hier voor de lijst met data en tijden per bijeenkomst)
Prijs: € 298,00 Betaling in 2 termijnen is mogelijk. (klik hier).
Mw. R. (Rocío) Gómez Fernández
Boeken: Caminos nieuw 1, tekstboek, Caminos nieuw 1, werkboek+online mp3's (klik hier voor meer informatie)
10:00 - 11:30
Locatie: Hoofdlocatie (klik hier voor de adresgegevens)
R. (Rocío) Gómez Fernández
R. (Rocío) Gómez Fernández