Bestellijst

Geen bestellingen
Cursuscode: 1511-48

Spaans 1

Spaans 1
Cursuscode: 1511-48

"Bienvenidos al mundo del Español." De wereld is nog diverser en interessanter dan je wellicht al weet. 

Na het Chinees/Mandarijn is de Spaanse taal de meest gesproken taal ter wereld! Jaarlijks gaan er bijna 9 miljoen Nederlanders op vakantie naar Spanje. In deze cursus ga je stap voor stap met deze wereldtaal beginnen. De Spaanse docent leert je op een prettige manier de taal. Er wordt een bruikbare basis gelegd voor goede grammatica, waarbij het boek Con Gusto nieuw 1 de leidraad is. Wanneer je de basiskennis van woorden en zinnen beheerst, gaan we langzamerhand aan de slag met de spreekvaardigheid. 

Deze cursus is geschikt wanneer je geen of heel weinig kennis van de taal hebt en gemotiveerd bent om aan de slag gaan. De insteek is om je zo snel mogelijk de vaardigheden te leren om eenvoudige gesprekken te voeren. Het lesmateriaal is heel praktisch, we behandelen alledaagse situaties. Het legt de grammaticale regels duidelijk uit en bevat ook luisteroefeningen die je kunt downloaden via MP3.

Er wordt gewerkt met de methode: Con Gusto nieuw 1
LET OP! Bewaar je boeken want ze kunnen meerder cursusjaren worden gebruikt.

Wil je weten op welk niveau je de Spaanse taal beheerst? Klik dan op onderstaande link en maak de instaptoets: https://www.caminosonline.nl/wp-content/uploads/caminos-nieuw_1_instaptoets.pdf

Maandag 19 september 2022
26 lessen van 1,5 uur aanvangstijd 20:35 (klik hier voor de lijst met data en tijden per bijeenkomst)
Prijs: € 298,00 Betaling in 2 termijnen is mogelijk. (klik hier).
Mw. R. (Rocío) Gómez Fernández
Boeken: Con gusto - nieuw 1 tekstboek + Intertaal augmented, Con gusto - nieuw 1 werkboek + Intertaal augmented (klik hier voor meer informatie)
20:35 - 22:05
Locatie: Hoofdlocatie (klik hier voor de adresgegevens)
Inschrijving geopend >
R. (Rocío) Gómez Fernández
R. (Rocío) Gómez Fernández