Bestellijst

Geen bestellingen
Cursuscode: 5772-03

Korte verhalen schrijven

Korte verhalen schrijven
Cursuscode: 5772-03

Deze cursus gaat helaas niet van start. Sorry dat we je moeten teleurstellen. 

In deze cursus ga je samen op onderzoek naar wat er allemaal komt kijken bij het schrijven van een kort verhaal. Je maakt kennis met de regels rondom personages, dialoog, conflict, plot, perspectief en nog veel meer! Aan de hand van voorbeelden uit de literatuur, korte aantrekkelijke oefeningen, voorlezen van eigen werk en het geven en ontvangen van feedback ga je jouw eigen stijl ontdekken.

Reken bij deze cursus op ongeveer 5 uur huiswerk per week. We ronden de cursus af met de presentatie van je zelfgeschreven korte verhaal!

Donderdag 15 september 2022
8 lessen van 2 uur aanvangstijd 9:30 (klik hier voor de lijst met data en tijden per bijeenkomst)
Prijs: € 135,00
Mw. P. (Pauline) van Munster
9:30 - 11:30
Locatie: Hoofdlocatie (klik hier voor de adresgegevens)
P. (Pauline) van Munster
P. (Pauline) van Munster
Mijn naam is Pauline van Munster. Ik woon en werk 35 jaar in Den Haag. Als docent schrijven ben ik onder andere verbonden aan de VU Den Haag en de Openbare Bibliotheek. Daarnaast schrijf ik zelf romans die uitgegeven worden door uitgeverij IndeKnipscheer, Haarlem. Vanaf het begin van mijn schrijfcarrière begeleid ik workshops, cursussen en online trainingen mbt creatief schrijven, autobiografisch schrijven, hoe schrijf ik een boek, columns en korte verhalen schrijven. Daarnaast geef ik persoonlijke begeleiding/coaching aan wie een boek wil produceren en uitgeven. Met veel plezier draag ik mijn kennis over aan mensen die enthousiast zijn om aan een cursus deel te nemen. Vooral in groepsverband kun je veel van elkaar leren, en ondervinden dat creatief schrijven makkelijker lijkt dan het is. Wie gaat de uitdaging aan om een eigen verhaal te schrijven?