Bestellijst

Geen bestellingen
Cursuscode: 1430-07

Italiaans 3

Italiaans 3
Cursuscode: 1430-07

Als jij je verder wilt verdiepen in de Italiaanse taal na het volgen van Italiaans 1 en 2, of als je al een goede kennis van de Italiaanse taal hebt, dan kun je van start met Italiaans 3. Er wordt gewerkt met de lesmethode Con Piacere. In deze cursus beginnen we, na wat herhalingsstof uit deel 1, met deel 2. Grammatica, woordenschat, spreek- en luistervaardigheid worden daarin verder uitgebreid. Naast het boek worden videofragmenten, teksten van liedjes etc. gebruikt om de diverse onderdelen van de taal te versterken.

Ook Con Piacere 2 (tekst- en werkboek) volgt de richtlijnen van het Europees Referentiekader voor talen.  Aan het eind van dit boek heb je niveau A2 behaald (circa twee cursusjaren).

Dinsdag 21 september 2021
26 lessen van 1,5 uur aanvangstijd 9:30 (klik hier voor de lijst met data en tijden per bijeenkomst)
Prijs: € 298,00 Betaling in 2 termijnen is mogelijk. (klik hier).
Mw. E.A. (Elly) Kruisbeek
Boeken: Con Piacere 2, tekstboek + online mp3, Con Piacere 2, werkboek + online mp3 (klik hier voor meer informatie)
9:30 - 11:00
Locatie: Hoofdlocatie (klik hier voor de adresgegevens)
Inschrijving nog open >
E.A. (Elly) Kruisbeek
E.A. (Elly) Kruisbeek
Na een dansopleiding aan de Amsterdamse Hogeschool voor de Kunsten is Elly Kruisbeek jarenlang werkzaam geweest in de Danssector: als Dansdocent, projectcoördinator Dans, educatief medewerkster bij het Scapino Ballet etc., etc. Circa 15 jaar geleden besloot ze het roer om te gooien en te kiezen voor een lang gekoesterde wens: het volgen van de studie Italiaanse Taal en Cultuur aan de Universiteit van Leiden. Na het behalen van haar Master-diploma aldaar werkt ze met veel plezier als docent Italiaanse taal en cultuur aan diverse Volksuniversiteiten, waaronder de Volksuniversiteit Westland, en verzorgt ze vertaalwerkzaamheden in opdracht.