Bestellijst

Geen bestellingen
Cursuscode: 1420-11

Italiaans 2

Italiaans 2
Cursuscode: 1420-11

Heb je de cursus Italiaans 1 afgerond of op een andere manier basiskennis van de Italiaanse taal opgedaan, dan kun je in deze cursus je woordenschat verder uitbreiden. Zodat je steeds beter Italiaans kunt spreken. Ook wordt aandacht besteed aan gewoontes uit het dagelijkse Italiaanse leven en toeristische onderwerpen. Dit komt zeker van pas tijdens jouw vakantie in Italië.

Er wordt gewerkt met de methode: Con Piacere 1.
Na dit jaar heb je het niveau A1 behaald in het kader van het Europees Referentiekader.

Wil je weten op welk niveau je de Italiaanse taal beheerst? Klik dan op onderstaande link en maak de instaptoets: https://www.allegro-online.nl/wp-content/uploads/allegro_2_instaptoets.pdf

 

Donderdag 24 september 2020
26 lessen van 1,5 uur aanvangstijd 18:55 (klik hier voor de lijst met data en tijden per bijeenkomst)
Prijs: € 278,00 Betaling in 2 termijnen is mogelijk. (klik hier).
Mw. E.A. (Elly) Kruisbeek
Boeken: Con Piacere 1, tekstboek + online mp3's, Con Piacere 1, werkboek + online mp3's (klik hier voor meer informatie)
18:55 - 20:25
Locatie: Hoofdlocatie (klik hier voor de adresgegevens)
E.A. (Elly) Kruisbeek
E.A. (Elly) Kruisbeek
Na een dansopleiding aan de Amsterdamse Hogeschool voor de Kunsten is Elly Kruisbeek jarenlang werkzaam geweest in de Danssector: als Dansdocent, projectcoördinator Dans, educatief medewerkster bij het Scapino Ballet etc., etc. Circa 15 jaar geleden besloot ze het roer om te gooien en te kiezen voor een lang gekoesterde wens: het volgen van de studie Italiaanse Taal en Cultuur aan de Universiteit van Leiden. Na het behalen van haar Master-diploma aldaar werkt ze met veel plezier als docent Italiaanse taal en cultuur aan diverse Volksuniversiteiten, waaronder de Volksuniversiteit Westland, en verzorgt ze vertaalwerkzaamheden in opdracht.