Bestellijst

Geen bestellingen
Cursuscode: 1420-13

Italiaans 2

Italiaans 2
Cursuscode: 1420-13

Heb je de cursus Italiaans 1 afgerond of op een andere manier basiskennis van de Italiaanse taal opgedaan? Dan kun je in deze cursus je woordenschat verder uitbreiden, zodat je steeds beter Italiaans gaat spreken! Ook wordt er aandacht besteed aan gewoontes uit het dagelijkse Italiaanse leven en toeristische onderwerpen. Dit komt zeker van pas tijdens jouw vakantie in Italië.

Er wordt gewerkt met de methode: Con Piacere 1.
Na dit jaar heb je het niveau A1 behaald in het kader van het Europees Referentiekader.

Wil je weten op welk niveau je de Italiaanse taal beheerst? Klik dan op onderstaande link en maak de instaptoets: https://www.allegro-online.nl/wp-content/uploads/allegro_2_instaptoets.pdf

 

Dinsdag 21 september 2021
18 lessen van 2 uur , elke 2 weken aanvangstijd 19:00 (klik hier voor de lijst met data en tijden per bijeenkomst)
Prijs: € 298,00 Betaling in 2 termijnen is mogelijk. (klik hier).
Mw. E.M. (Evelien) Porracchio
Boeken: Con Piacere 1, tekstboek + online mp3's, Con Piacere 1, werkboek + online mp3's (klik hier voor meer informatie)
19:00 - 21:00
Locatie: Hoofdlocatie (klik hier voor de adresgegevens)
Inschrijving nog open >
E.M. (Evelien) Porracchio
E.M. (Evelien) Porracchio
Ciao a tutti! Italiano en Nederlands zijn beide mijn moedertalen dankzij mijn Siciliaanse vader en Nederlandse moeder. Ik ben op Sicilië opgegroeid en heb er op school gezeten. Pas later ben ik naar Nederland gekomen waar ik mijn studie Italiaanse taal- en letterkunde in Leiden heb kunnen afronden. Vanaf 1997 geef ik met veel plezier en enthousiasme Italiaanse taal- en literatuurlessen. La bella Italia weet nog menig hart te veroveren via de ogen, de oren en niet de vergeten via de maag. De beroemde schrijver Goethe schrijft er enthousiast over in zijn Italienische Reise. In 1787 reist hij door Sicilië en schrijft: "Italië zonder Sicilië laat geen enkele indruk in de ziel achter. Hier begint alles." Is dat zo? Daar valt nog over te discussiëren. Persoonlijk vind ik dat elke 'regione' van la bella Italia bijzonder is. Wat ik ook bijzonder vind, is het enthousiasme en de leergierigheid van cursisten om de Italiaanse taal te leren. Mijn taak is dan ook u zo goed mogelijk te begeleiden, zodat u in het Italiaans iets kan bestellen of vragen of een gesprekje kan voeren. 'Benvenuti alla lezione! - Welkom in de les!"