Bestellijst

Geen bestellingen
Cursuscode: 1412-19

Italiaans 1

Italiaans 1
Cursuscode: 1412-19

Ciao! Italië is steeds populairder aan het worden als vakantieland, zo ook de belangstelling voor de Italiaanse taal. In deze beginnerscursus Italiaans leer je een combinatie van spreken, luisteren en grammatica. Met modern en duidelijk lesmateriaal leer je de basis van de grammatica en leer je jouw eerste eenvoudige zinnen maken. Na afloop van deze cursus kun je je op reis en in alledaagse situaties al aardig redden.

Er wordt gewerkt met de methode: Con Piacere 1

Het boek volgt de richtlijnen van het Europees Referentiekader. Aan het einde van boek 1 heb je niveau A1 behaald (ca. 2 cursusjaren).

Wil je weten op welk niveau je de Italiaanse taal beheerst? Klik dan op onderstaande link en maak de instaptoets: https://www.allegro-online.nl/wp-content/uploads/allegro_1_instaptoets.pdf

Dinsdag 22 september 2020
18 lessen van 2 uur , elke 2 weken aanvangstijd 18:55 (klik hier voor de lijst met data en tijden per bijeenkomst)
Prijs: € 278,00 Betaling in 2 termijnen is mogelijk. (klik hier).
Mw. E.M. (Evelien) Porracchio
Boeken: Con Piacere 1, tekstboek + online mp3's, Con Piacere 1, werkboek + online mp3's (klik hier voor meer informatie)
18:55 - 20:55
Locatie: Hoofdlocatie (klik hier voor de adresgegevens)
E.M. (Evelien) Porracchio
E.M. (Evelien) Porracchio
Ciao a tutti! Italiano en Nederlands zijn beide mijn moedertalen dankzij mijn Siciliaanse vader en Nederlandse moeder. Ik ben op Sicilië opgegroeid en heb er op school gezeten. Pas later ben ik naar Nederland gekomen waar ik mijn studie Italiaanse taal- en letterkunde in Leiden heb kunnen afronden. Vanaf 1997 geef ik met veel plezier en enthousiasme Italiaanse taal- en literatuurlessen. La bella Italia weet nog menig hart te veroveren via de ogen, de oren en niet de vergeten via de maag. De beroemde schrijver Goethe schrijft er enthousiast over in zijn Italienische Reise. In 1787 reist hij door Sicilië en schrijft: "Italië zonder Sicilië laat geen enkele indruk in de ziel achter. Hier begint alles." Is dat zo? Daar valt nog over te discussiëren. Persoonlijk vind ik dat elke 'regione' van la bella Italia bijzonder is. Wat ik ook bijzonder vind, is het enthousiasme en de leergierigheid van cursisten om de Italiaanse taal te leren. Mijn taak is dan ook u zo goed mogelijk te begeleiden, zodat u in het Italiaans iets kan bestellen of vragen of een gesprekje kan voeren. 'Benvenuti alla lezione! - Welkom in de les!"