Bestellijst

Geen bestellingen
Cursuscode: 1412-22

Italiaans 1

Italiaans 1
Cursuscode: 1412-22

Altijd al Italiaans willen leren? In deze beginnerscursus ga je aan de slag met het spreken, luisteren en de grammatica van de Italiaanse taal.

Italië wordt een steeds populairder vakantieland, zo ook de belangstelling voor de Italiaanse taal. In deze beginnerscursus Italiaans leer je een combinatie van spreken, luisteren en grammatica. Met modern en duidelijk lesmateriaal leer je de basis van de grammatica en leer je jouw eerste eenvoudige zinnen maken. Na afloop van deze cursus kun je je op reis en in alledaagse situaties al aardig redden.

Er wordt gewerkt met de methode: Allegro Nuovo 1. Het boek volgt de richtlijnen van het Europees Referentiekader. Aan het einde van boek 1 heb je niveau A1 behaald (ca. 2 cursusjaren).

Wil je weten op welk niveau je de Italiaanse taal beheerst? Klik dan op onderstaande link en maak de instaptoets: https://www.allegro-online.nl/wp-content/uploads/allegro_1_instaptoets.pdf

Dinsdag 20 september 2022
26 lessen van 1,5 uur aanvangstijd 9:30 (klik hier voor de lijst met data en tijden per bijeenkomst)
Prijs: € 298,00 Betaling in 2 termijnen is mogelijk. (klik hier).
Mw. E.A. (Elly) Kruisbeek
Boeken: Allegro nuovo 1 tekstboek + Intertaal augmented, Allegro nuovo 1 werkboek (klik hier voor meer informatie)
9:30 - 11:00
Locatie: Hoofdlocatie (klik hier voor de adresgegevens)
Inschrijving geopend >
E.A. (Elly) Kruisbeek
E.A. (Elly) Kruisbeek
Na een dansopleiding aan de Amsterdamse Hogeschool voor de Kunsten is Elly Kruisbeek jarenlang werkzaam geweest in de Danssector: als Dansdocent, projectcoördinator Dans, educatief medewerkster bij het Scapino Ballet etc., etc. Circa 15 jaar geleden besloot ze het roer om te gooien en te kiezen voor een lang gekoesterde wens: het volgen van de studie Italiaanse Taal en Cultuur aan de Universiteit van Leiden. Na het behalen van haar Master-diploma aldaar werkt ze met veel plezier als docent Italiaanse taal en cultuur aan diverse Volksuniversiteiten, waaronder de Volksuniversiteit Westland, en verzorgt ze vertaalwerkzaamheden in opdracht.