Bestellijst

Geen bestellingen
Cursuscode: 1253-13

Frans conversatie B1 niveau

Frans conversatie B1 niveau
Cursuscode: 1253-13

In de cursus Frans conversatie B1 gaan we luisteren, debatteren en presenteren.

Je hebt minstens 6 jaar Frans gehad en je kunt je al goed verstaanbaar maken. Je wilt nu vooral je woordenschat uitbreiden en bijhouden, de Fransen in hun gesprekken kunnen volgen en jezelf in verschillende situaties verstaanbaar kunnen maken. In de les is de uitleg van de grammatica wanneer nodig in het Nederlands, maar verder is de voertaal vanzelfsprekend Frans.

Als huiswerk kun je de opdracht krijgen om een tekst te lezen, vragen te formuleren, of een verhaaltje te schrijven of krijg je oefeningen om de grammatica te herhalen. Ook geven de cursisten regelmatig korte presentaties over cultuur en/of actualiteit.

We gebruiken de Franstalige methode Voyages 3 Nieuw en werken naar het B2-niveau. Daarnaast behandelen we teksten, chansons, actualiteiten en wat er meer ter tafel komt.

Wil je weten op welk niveau je de Franse taal beheerst? Klik dan op onderstaande link en maak de instaptoets https://voyagesnieuw.nl/voyages-3-nieuw/instaptoets/

Dinsdag 20 september 2022
26 lessen van 1,5 uur aanvangstijd 10:00 (klik hier voor de lijst met data en tijden per bijeenkomst)
Prijs: € 298,00 Betaling in 2 termijnen is mogelijk. (klik hier).
Mw. H.W.H. (Harriet) Weststrate
Boek: Voyages - nieuw 3 tekstboek-/werkboek + Intertaal augmented (klik hier voor meer informatie)
10:00 - 11:30
Locatie: Hoofdlocatie (klik hier voor de adresgegevens)
Inschrijving geopend >
H.W.H. (Harriet) Weststrate
H.W.H. (Harriet) Weststrate
Harriet Weststrate studeerde Franse taal- en letterkunde aan de Rijksuniversiteit Leiden. Tijdens haar studie begon zij met lesgeven aan de Volksuniversiteit Vlaardingen en doet dat ondertussen al ruim 30 jaar met veel plezier. Om zich naast het ondertitelen van Franse films verder te specialiseren in het vertalen volgde zij 7 jaar geleden de opleiding voor literair vertaler Frans-Nederlands aan de Vertalersvakschool in Amsterdam. Naast Frans en vertalen is film haar grote passie. Zij is filmdocent voor Eye filmmuseum en runt het filmtheater in Vlaardingen.