Bestellijst

Geen bestellingen
Cursuscode: 1252-13

Frans conversatie A2 niveau

Frans conversatie A2 niveau
Cursuscode: 1252-13

In de cursus conversatie A2 oefen je het spreken en begrijpen van de Franse taal.

Stap voor stap leer je de kunst van het converseren. Heb je minstens 4 jaar Frans gehad en beheers je de taal al aardig ? Dan is deze cursus een aanrader voor jou!

Tijdens de cursus besteden we aandacht aan lezen en schrijven en breiden we de kennis van de grammatica uit, maar de nadruk ligt op het luisteren en spreken. Vanzelfsprekend komt ook de Franse cultuur (o.a. het chanson) aan de orde. Plezier in het leren staat centraal. De uitleg van de grammatica is nog wel in het Nederlands, verder wordt er zoveel mogelijk Frans gesproken, vooral tijdens het oefenen met de medecursisten.

Het huiswerk kan zijn: een tekst of dialoog lezen, oefeningen om de grammatica of het vocabulaire te herhalen of een korte presentatie voorbereiden.

Het boek waarmee we werken, wordt tijdens de eerste les in overleg gekozen.

Wil je weten op welk niveau je de Franse taal beheerst? Klik dan op onderstaande link en maak de instaptoets https://voyagesnieuw.nl/voyages-2-nieuw/instaptoets/

Dinsdag 20 september 2022
26 lessen van 1,5 uur aanvangstijd 13:00 (klik hier voor de lijst met data en tijden per bijeenkomst)
Prijs: € 298,00 Betaling in 2 termijnen is mogelijk. (klik hier).
Mw. H.W.H. (Harriet) Weststrate
13:00 - 14:30
Locatie: Hoofdlocatie (klik hier voor de adresgegevens)
Inschrijving geopend >
H.W.H. (Harriet) Weststrate
H.W.H. (Harriet) Weststrate
Harriet Weststrate studeerde Franse taal- en letterkunde aan de Rijksuniversiteit Leiden. Tijdens haar studie begon zij met lesgeven aan de Volksuniversiteit Vlaardingen en doet dat ondertussen al ruim 30 jaar met veel plezier. Om zich naast het ondertitelen van Franse films verder te specialiseren in het vertalen volgde zij 7 jaar geleden de opleiding voor literair vertaler Frans-Nederlands aan de Vertalersvakschool in Amsterdam. Naast Frans en vertalen is film haar grote passie. Zij is filmdocent voor Eye filmmuseum en runt het filmtheater in Vlaardingen.