Bestellijst

Geen bestellingen
Cursuscode: 1252-12

Frans conversatie A1/A2 niveau

Frans conversatie A1/A2 niveau
Cursuscode: 1252-12

In de cursus conversatie A1/A2 niveau ga je het spreken en begrijpen van de Franse taal oefenen. We gaan je stap voor stap de kunst van het converseren aanleren. Heb je minstens 4 jaar Frans gehad en kun je al zinnen maken, maar nog niet foutloos of vloeiend? Dan is deze cursus een aanrader voor jou! In de lessen werken we ook aan het toepassen van de grammatica tijdens het spreken. De nadruk ligt op het verstaanbaar maken in allerlei situaties en minder op het “correct” spreken.  Ook trainen we de luistervaardigheid.

Je krijgt kleine opdrachten als huiswerk: een dialoog om te leren of een oefening om de grammatica of de geleerde woordenschat vast te leggen. In de klas doen we taalspellen om de grammatica en woordenschat te leren, voorbeeld-dialogen voor rollenspellen, de Franse televisie volgen en nog veel meer interactieve taalactiviteiten.

Het lesmateriaal wordt verzorgd door de docente.

Wil je weten op welk niveau je de Franse taal beheerst? Klik dan op onderstaande link en maak de instaptoets https://voyagesnieuw.nl/voyages-2-nieuw/instaptoets/ 

Dinsdag 21 september 2021
26 lessen van 1,5 uur aanvangstijd 13:00 (klik hier voor de lijst met data en tijden per bijeenkomst)
Prijs: € 298,00 Betaling in 2 termijnen is mogelijk. (klik hier).
Mw. H.W.H. (Harriet) Weststrate
13:00 - 14:30
Locatie: Hoofdlocatie (klik hier voor de adresgegevens)
H.W.H. (Harriet) Weststrate
H.W.H. (Harriet) Weststrate
Harriet Weststrate studeerde Franse taal- en letterkunde aan de Rijksuniversiteit Leiden. Tijdens haar studie begon zij met lesgeven aan de Volksuniversiteit Vlaardingen en doet dat ondertussen al ruim 30 jaar met veel plezier. Om zich naast het ondertitelen van Franse films verder te specialiseren in het vertalen volgde zij 7 jaar geleden de opleiding voor literair vertaler Frans-Nederlands aan de Vertalersvakschool in Amsterdam. Naast Frans en vertalen is film haar grote passie. Zij is filmdocent voor Eye filmmuseum en runt het filmtheater in Vlaardingen.