Bestellijst

Geen bestellingen
Cursuscode: 1240-04

Frans 4

Frans 4
Cursuscode: 1240-04

Wanneer je een goede basis van de Franse taal hebt (na 3 jaar Frans), kun je jezelf inschrijven voor Frans 4. De beschikbare grammatica- en woordkennis zal tijdens de lessen in diverse conversaties aan bod komen. Regelmatig gaan we ook naar de Franse televisie kijken om de Fransen te leren begrijpen. Daarnaast zullen we met het Tekstboek van Voyage 2 werken. Het tekstboek bevat teksten, grammatica, woordenlijsten, en veel praktische oefeningen. Omdat we in dit 4e jaar de nadruk willen leggen op het spreken is het tekstboek voldoende.

In deze cursus starten we met het boek Voyages nieuw 2 – Alleen het tekstboek. Het luistermateriaal is in mp3-formaat gratis te downloaden. Wil je meer schriftelijke oefeningen, dan is het Werkboek een mooie aanvulling voor jezelf thuis. Je vindt de oplossingen aan het einde van het boek.

Wil je weten op welk niveau je de Franse taal beheerst? Klik dan op onderstaande link en maak de instaptoets https://voyagesnieuw.nl/voyages-2-nieuw/instaptoets/

Woensdag 22 september 2021
26 lessen van 1,5 uur aanvangstijd 19:00 (klik hier voor de lijst met data en tijden per bijeenkomst)
Prijs: € 298,00 Betaling in 2 termijnen is mogelijk. (klik hier).
Mw. M.A. (Marie-Anne) Grifgnée
Boeken: Voyages - nieuw 2, tekstboek + online mp3's, Voyages - nieuw 2, werkboek + online mp3's (klik hier voor meer informatie)
19:00 - 20:30
Locatie: Hoofdlocatie (klik hier voor de adresgegevens)
Inschrijving nog open >
M.A. (Marie-Anne) Grifgnée
M.A. (Marie-Anne) Grifgnée