Bestellijst

Geen bestellingen
Cursuscode: 1211-12

Frans 1

Frans 1
Cursuscode: 1211-12

Vind je Frans ook zo'n prachtige taal en ga je graag op reis naar Frankrijk? Dan is het leuk om de basis van de taal te leren. Deze cursus is bedoeld als eerste kennismaking met de taal, het land en de cultuur. Heb je vroeger Franse les op school gehad en wil je de draad weer oppakken? Dan kun je in deze cursus je kennis stap voor stap opfrissen. 

Het lesboek is modern en praktijkgericht en speciaal voor volwassenenonderwijs ontwikkeld. De insteek is om zo snel mogelijk eenvoudige zinnen te spreken en eenvoudige gesprekjes te verstaan. Je weet je al snel te redden in verschillende dagelijkse situaties. Het lesmateriaal volgt het Europees Referentie Kader (ERK).

Er wordt gewerkt met de methode: Voyages - nieuw 1 - tekstboek. Je zal thuis 1 à 2 uur per week moeten besteden aan huiswerk. 

Na 2 x 26 lessen is niveau A1 bereikt (twee cursusjaren).

Wil je weten op welk niveau je de Franse taal beheerst? Klik dan op onderstaande link en maak de instaptoets https://voyagesnieuw.nl/voyages-1-nieuw/instaptoets/ 

 

 

Woensdag 22 september 2021
26 lessen van 1,5 uur aanvangstijd 19:00 (klik hier voor de lijst met data en tijden per bijeenkomst)
Prijs: € 298,00 Betaling in 2 termijnen is mogelijk. (klik hier).
Mw. L. (Lyda) Huitema
Boeken: Voyages - nieuw 1, tekstboek + online mp3, Voyages - nieuw 1, werkboek + online mp3 (klik hier voor meer informatie)
19:00 - 20:30
Locatie: Hoofdlocatie (klik hier voor de adresgegevens)
Inschrijving geopend >
L. (Lyda) Huitema
L. (Lyda) Huitema