Bestellijst

Geen bestellingen
Cursuscode: 1111-22

Engels 1 - deel 1

Engels 1 - deel 1
Cursuscode: 1111-22

Iedereen kan toch Engels spreken? In de praktijk valt dat nog wel eens tegen. In de Engelse taal zijn de zinsconstructies echt anders dan in het Nederlands.

In deze beginnerscursus van 13 lessen ga je werken aan een goede basis van de Engelse taal en leer je al snel met elkaar eenvoudige gesprekjes te voeren. Als je thuis ook de tijd neemt om oefeningen te maken (ca. 2 uur per week), merk je dat je al snel een woordenschat opbouwt en de taal steeds meer eigen wordt. Per hoofdstuk komen situaties uit het dagelijkse leven aan bod. Het lesboek is heel praktijkgericht en de grammatica wordt spelenderwijs behandeld.

Er wordt gewerkt met de methode: Fairway new 1. Nadat het lesboek volledig is behandeld (minimaal 26 lessen) bereik je niveau A1 volgens het Europese Referentiekader (ERK). Bij voldoende belangstelling kun je verder met deel 2 (13 lessen).

Wil je weten op welk niveau je de Engelse taal beheerst? Klik dan op onderstaande link en maak de instaptoets. https://fairway-online.nl/fairway-new-1/instaptoets/

Dinsdag 25 januari 2022
13 lessen van 1,5 uur aanvangstijd 20:40 (klik hier voor de lijst met data en tijden per bijeenkomst)
Prijs: € 150,00
Mw. I. (Irene) Janszen
Boek: Fairway new 1, tekst-/werkboek (klik hier voor meer informatie)
20:40 - 22:10
Locatie: Hoofdlocatie (klik hier voor de adresgegevens)
I. (Irene) Janszen
I. (Irene) Janszen
Irene is een ervaren docente die vooral lesgeeft omdat ze daar plezier in heeft. Ze geeft les in Engels en in Creatief Schrijven.