Bestellijst

Geen bestellingen
Cursuscode: 1111-16

Engels 1

Engels 1
Cursuscode: 1111-16

Iedereen spreekt toch wel Engels? Maar in de praktijk valt dat nog wel eens tegen. In de Engelse taal zijn de zinsconstructies echt anders dan in het Nederlands.

In deze beginnerscursus krijg je een goede basis en leer je al snel met elkaar eenvoudige gesprekjes te voeren. Als je thuis ook de tijd neemt om oefeningen te maken (ca. 2 uur thuiswerk per week) merk je dat je al snel een woordenschat opbouwt en de taal steeds meer eigen wordt. Per hoofdstuk komen situaties uit het dagelijkse leven aan bod. Het lesboek is heel praktijkgericht en de grammaticale regels worden spelenderwijs behandeld. Nadat het lesboek volledig is behandeld, bereik je aan het einde van het cursusjaar niveau A1 volgens het Europese Referentiekader (ERK).

De lessen worden gegeven in een comfortabele omgeving door een native speaker uit het Verenigd Koninkrijk. Hierdoor wordt het zelfvertrouwen in het mondeling Engels snel verbeterd.

Er wordt gewerkt met de methode: Fairway new 1

Wil je weten op welk niveau je de Engelse taal beheerst? Klik dan op onderstaande link en maak de instaptoets. https://fairway-online.nl/fairway-new-1/instaptoets/

Donderdag 17 oktober 2019
26 lessen van 1,5 uur aanvangstijd 19:00 (klik hier voor de lijst met data en tijden per bijeenkomst)
Prijs: € 268,00 Betaling in 2 termijnen is mogelijk. (klik hier).
Mw. C. (Caroline) Totton
Boek: Fairway new 1, tekst-/werkboek (klik hier voor meer informatie)
19:00 - 20:30
Locatie: Hoofdlocatie (klik hier voor de adresgegevens)
C. (Caroline) Totton
C. (Caroline) Totton
Hallo! Ik ben Caroline en ik kom uit Belfast in Noord Ierland. Ik woon al bijna 19 jaar in Nederland en geef Engelse les aan de Volkuniversiteit Westland en Den Haag sinds 2014. Daarvoor werkte ik voor 12 jaar voor de Verenigde Naties en tussendoor heb ik gestudeerd voor een MSC (in 2007 geslaagd). In 2013 heb ik mijn Cambridge English teaching certificate behaald bij de British Council in Amsterdam. In mijn vrije tijd speel ik gitaar en zing ik. Daarnaast hou ik van lezen (sommige van mijn favoriete schrijvers zijn Oscar Wilde, Iris Murdoch and Thomas Hardy). In 2011 heb ik een roman gepubliceerd en mijn ambitie is een bestseller te schrijven! Ik woon in Den Haag met mijn partner en onze kat. Hello! I'm Caroline and I come from Belfast in Northern Ireland. I've been living in The Netherlands for almost 19 years and giving English classes at the Volksuniversiteit Westland and Den Haag since 2014. Before that I worked for the United Nations for 12 years and studied for a Masters degree during that time too. I received my Cambridge English teaching certificate at the British Council in Amsterdam in 2013. In my free time I sing and play guitar and love to read (my favourite writers among many more are Oscar Wilde, Iris Murdoch and Thomas Hardy). In 2011 I wrote and published a novel and my ambition is to write a bestseller! I live in Den Haag with my boyfriend and our cat.