Bestellijst

Geen bestellingen
Cursuscode: 7210-10

Vaarbewijs 1 / KVB1

Vaarbewijs 1 / KVB1
Cursuscode: 7210-10

Het vaarbewijs is verplicht voor een persoon met een waterscooter, jetski of motorboot met een snelheid vanaf 20 kilometer per uur. Het vaarbewijs is ook verplicht voor pleziervaartuigen met een lengte van 15 meter tot 25 meter. Met Vaarbewijs 1 mag je op rivieren, kanalen en kleine meren varen. Het vaarbewijs is het enige rechtmatige officiële vaardocument dat door de autoriteiten in Nederland en in het buitenland erkend wordt. Tijdens deze cursus word je klaargestoomd voor het examen Klein Vaarbewijs 1 (KVB1). Het cursusboek Klein Vaarbewijs I en II is los te bestellen. Het examen moet je zelf aanvragen en staat los van het cursusgeld. 

Het examen wordt afgenomen door het CBR. Op de site CBR.nl kun je informatie vinden over locaties, tijden en prijzen van het examen.

Heb je na het behalen van Vaarbewijs 1 de smaak te pakken? Dan kun je verder met Vaarbewijs 2.

De minimum leeftijd om het certificaat Klein Vaarbewijs I in bezit te krijgen is 18 jaar. Je kunt wel al eerder de cursus volgen en examen doen, het behaalde certificaat blijft altijd geldig. Iedereen die de Nederlandse taal beheerst mag het examen doen. Je hoeft niet in Nederland woonachtig te zijn en/of de Nederlandse nationaliteit te hebben.

Donderdag 13 oktober 2022
5 lessen van 3 uur aanvangstijd 19:00 (klik hier voor de lijst met data en tijden per bijeenkomst)
Prijs: € 164,00
Dhr. J.C. (Jillis) van Harmelen
Boek: ANWB - Cursusboek Klein Vaarbewijs I + II (klik hier voor meer informatie)
19:00 - 22:00
Locatie: Bibliotheek Westland De Lier (klik hier voor de adresgegevens)
J.C. (Jillis) van Harmelen
J.C. (Jillis) van Harmelen