Bestellijst

Geen bestellingen
Cursuscode: 6529-01

Opruimen met kinderen

Opruimen met kinderen
Cursuscode: 6529-01

Zie jij door het speelgoed jouw huis niet meer? Zou het niet heerlijk zijn als je ’s avonds op de bank kunt ploffen, kinderen op bed, genietend van een kop thee en een opgeruimd huis? De workshop ‘Opruimen met kinderen’ geeft jou handvatten om dit te realiseren. Je krijgt heel praktische informatie over hoe je de spullen kunt opbergen, maar ook hoe je dit samen met jouw kind/kinderen kunt doen. Goede en bruikbare tips om direct thuis toe te passen.

Docente Fabienne is Professional Organizer en moeder van een zoon van 8 en dochter van 6. "Kinderen zijn zo flexibel en kunnen makkelijk nieuwe dingen aan leren. Maak het vooral leuk en niet te lang. Laat ze meehelpen in het huishouden. Omarm hun initiatieven. Echt waar, ‘jong geleerd is oud gedaan’."

Woensdag 16 februari 2022
1 workshop van 2 uur aanvangstijd 19:30
Prijs: € 21,00
Mw. F. (Fabienne) Kwakkenbos
19:30 - 21:30
Locatie: Bibliotheek Westland 's-Gravenzande (klik hier voor de adresgegevens)
Inschrijving geopend >
F. (Fabienne) Kwakkenbos
F. (Fabienne) Kwakkenbos
Mijn naam is Fabienne Kwakkenbos en ik ben Professional Organizer. Mijn bedrijf heet OrgaNICE Yourself. Ook ik heb eerst geleerd te organiseren en om tijdens dat proces geduldig met mijzelf te zijn. Nu zet ik mij zich vol enthousiasme in om cliënten te ondersteunen in hun uiteenlopende opruim-queesten.