Bestellijst

Geen bestellingen
Cursuscode: 7310-03

Kindertekeningen begrijpen

Kindertekeningen begrijpen
Cursuscode: 7310-03

Wat is tekentaal? Tekenen is een universele taal die voor iedereen toegankelijk is. Tekeningen brengen innerlijke, onbewuste beelden naar buiten. Tijdens de cursus van 4 lesavonden, kijken we naar de ontwikkeling van de kindertekening. Je gaat ook zelf aan de slag met potlood en papier en kijkt naar wat jouw tekening te vertellen heeft. De onderwerpen die tijdens deze cursus voorbij komen zijn: de boom- en huistekening, vormen, kleuren, krachtdieren. Na deze cursus zal je anders gaan kijken naar kindertekeningen en zal je de tekentaal van een kind beter begrijpen.
Doelgroep: ouders, grootouders, gastouders van kinderen in de leeftijd 4-10 jaar.

Docente Marjo Koppert is Beeldend Coach. Zij heeft haar eigen praktijk Huiswaarts, waar zij o.a. werkt met beeldend coachen.

In verband met COVID-19 protocol het liefst eigen kleurpotloden meebrengen.

Maandag 1 november 2021
4 lessen van 2 uur aanvangstijd 19:30 (klik hier voor de lijst met data en tijden per bijeenkomst)
Prijs: € 82,00
Mw. M. (Marjo) Koppert
19:30 - 21:30
Locatie: Bibliotheek Westland 's-Gravenzande (klik hier voor de adresgegevens)
Inschrijving nog open >
M. (Marjo) Koppert
M. (Marjo) Koppert
Marjo Koppert werd op 27 mei 1967 geboren in een dynamisch ondernemersgezin in Monster. Aan de rand van de Westlandse glazen stad en de Noordzeekust. Het Monsterse duingebied was haar speelterrein, slootjes in de omgeving de poort naar andere horizonten. Klimmend en spelevarend begon hier haar ontdekkingsreis, naar wat er achter de duinen, achter de hoek van de straat, voorbij deze sloot te vinden was. Een nieuwsgierigheid die met de jaren groeide. Niet alleen naar wat er zoal te zien was, maar ook naar wie, naar hoe anderen hun leven leefden. Met de keuze voor een beroep als stewardess bij KLM besloot zij letterlijk uit te vliegen. Zij kwam oog in oog te staan met alle kleuren van de wereld. Marjo volgde de driejarige opleiding beeldend coachen op de school voor Kunst & Communicatie te Zutphen en begon in 2015, naast haar werk bij KLM een praktijk als beeldend coach. Daarnaast is zij ook Natuurcoach en geeft zij “spiegelsessies” met haar hond Red. Meer informatie kunt u vinden op haar websites: www.paintontheceiling.nl en www.marjokoppert.nl