Volksuniversiteit Westland

Nieuws

Lees onze nieuwsbrief!

08 juli 2018

Het nieuwe cursusaanbod staat online! Meer dan 100 cursussen om jezelf uit te dagen, te vermaken, creatief of ontspannen bezig te zijn. Het leren met plezier staat voorop bij VU Westland! Er zit vast iets voor jou bij! Lees hier de nieuwsbrief.

Lees meer
open dag

Kom naar de Open Dag op 5 september

05 juli 2018

Kom op woensdag 5 september naar de open dag van 18.30 tot 20.30 uur bij VU Westland in gebouw Maesemunde.
Maak kennis met docenten, neem deel aan workshops en introductielessen en maak je keuze uit het uitgebreide aanbod.
Je kunt die avond direct inschrijven.

Lees meer

VU Westland zoekt gastvrouwen/heren

05 juli 2018

Je bent als vrijwilliger het aanspreekpunt voor de docenten en cursisten die een cursus/workshop geven/volgen bij de VU. Je helpt bij het klaar maken van de lokalen en verzorgt de koffie en thee voor de docenten en cursisten.
Je werkt met name in de avonduren en bent aanwezig vanaf 18.30 uur om ervoor te zorgen dat de lokalen klaar zijn voor de start van de workshop/cursus.

Neem voor meer info contact op met mw. R. Hoving telefoonnummer 0174-242102 of stuur een bericht naar rhoving@bibliotheekwestland.nl

Lees meer

Docenten hebben er zin in!

19 april 2018

VU Westland is dé plek waar iedereen de mogelijkheid heeft om zich verder te ontwikkelen en zijn of haar creativiteit te ontdekken. Met de lentekriebels in je hoofd, heb jij ook vast zin in een leuke cursus!
Een talencursus bijvoorbeeld, handig als je op vakantie gaat. Wij starten binnenkort met Italiaans, Engels en Spaans op reis. Wat is er leuker dan meer over je vakantieland weten en de taal spreken. Met hulp van een praktisch lesboek leer je gesprekjes te voeren in alledaagse situaties. Heb je vakantieplannen? Dan is deze cursus een aanrader!

Lees meer