Bestellijst

Geen bestellingen

Nieuws

Coronaprotocol 28 november 2021

28 november 2021

Om de veiligheid voor iedereen in acht te nemen heeft VU Westland een coronaprotocol opgesteld. We vragen je om onderstaande tekst door te nemen voordat je naar een cursus komt. Op deze manier kan iedereen zo veilig mogelijk de lessen volgen. 

VU Westland heeft in elk lokaal desinfecterende gel staan en overal zijn apparaten met papieren handdoekjes opgehangen. We ventileren alle lokalen (neem bij koud weer een trui of vest mee want de ramen staan open). De lokalen zijn op een verantwoorde manier ingericht, zodat iedereen veilig kan deelnemen. 

Lees meer

Nieuwsbrief oktober 2021

08 oktober 2021

Het cursusseizoen september - december is van start! De lokalen lopen weer vol met enthousiaste cursisten, iets waar we met elkaar naar hebben uitgekeken. Lees hier de nieuwsbrief van oktober 2021.

Lees meer

Nieuwsbrief augustus 2021

25 augustus 2021

Het nieuwe seizoen gaat bijna van start! Lees hier de VU Westland Nieuwsbrief augustus 2021.

Lees meer

Nieuwsbrief juli 2021

14 juli 2021

Lees hier de VU Westland Nieuwsbrief juli 2021! Geheel in het teken van het cursusprogramma najaar 2021.

Lees meer

Nieuwsbrief februari 2021

18 februari 2021

Lees hier de nieuwsbrief van februari 2021! 

Lees meer

Corona update

18 november 2020

Corona update d.d. 18-11-2020 

We gaan weer open! Vanaf morgen wordt het reguliere lesprogramma hervat. We bedanken de docenten en cursisten voor hun medewerking afgelopen twee weken! Wegens coronamaatregelen vanuit het kabinet konden klassikale lessen de afgelopen twee weken niet plaatsvinden. Cursisten die te maken hebben met inhaallessen worden hier nog over geïnformeerd. Voor verdere vragen kunt u mailen naar info@vuwestland.nl.

Lees meer

Nieuwsbrief november 2020

05 november 2020

In deze nieuwsbrief een update over de maatregelen ter verspreiding van Corona.

 

Lees meer

Nieuwe collega: Denise Vroom

28 oktober 2020

Sinds 5 oktober is Denise Vroom het nieuwe gezicht bij de VU. Ze gaat o.a. de communicatie voor de VU verzorgen. 

Lees meer

Het cursusboekje is uit!

03 september 2020

Het cursusboekje is uit! Wil jij alle cursussen bekijken die je bij ons corona-proof* kunt volgen? Klik HIER om het boekje digitaal te openen. Wil je het papieren cursusboekje doorbladeren, haal 'm dan af bij een van de volgende afhaalpunten: VU Westland, de bibliotheken in Westland en Hoek van Holland, de wijkcentra van Vitis, het gemeentehuis, Theater De Naald en the Read Shop Naaldwijk.

Lees meer

Vacatures docenten VU Westland

20 juli 2020

VU Westland zoekt nieuwe docenten. Wij zijn op zoek naar docenten voor de cursussen Schilderen, Je eigen moestuin maken en Klussen voor vrouwen. En we komen graag in contact met gekwalificeerde en inspirerende docenten die zelf een cursusidee hebben passend bij de volksuniversiteit. 

 

Lees meer

Pagina's