Bestellijst

Geen bestellingen
Cursuscode: 6450-07

Chi Kung

Chi Kung
Cursuscode: 6450-07

Lichaam en geest in balans brengen door zachte bewegingen, ademhalingstechnieken, meditaties en visualisaties.

Chi Kung is bewegen in je eigen ademtempo, zacht maar ook krachtig. Door wekelijks aan Chi Kung te doen wordt het lichaam weer zacht gemaakt, dit is nodig voor bijvoorbeeld herstel van spanningsgebieden of blessures.

Ook mentaal zal er verzachting optreden, waardoor er zich vele mooie kwaliteiten kunnen gaan aandienen. Het leren van ontspanning geeft bij regelmatige beoefening een gemakkelijkere ontspanningsrespons, wat het zelfherstellend vermogen van je lichaam stimuleert en de effecten van stress verminderd.

Het concentratievermogen en het slaappatroon zal beter worden. Het geeft je een grotere kracht en een betere conditie. Je voelt je in het dagelijks leven opgewekter en vitaler. Je bent simpelweg meer in balans en je voelt je zelfverzekerder. Dit zijn maar een paar van de vele voordelen die Chi Kung kan bieden!

Chi Kung is eenvoudig en snel aan te leren. Geen ingewikkelde vormen, maar zachte herhalende bewegingen, waarbij aandacht in het lichaam wordt aangeleerd. Als beoefenaar van Chi Kung kan er snel resultaat zijn bij de juiste begeleiding.

Lesmateriaal: lichte sportschoenen, tai chi schoentjes of dikke sokken en een flesje water.

Meer weten? Kijk op https://wood-chi.nl/

Donderdag 6 oktober 2022
8 lessen van 1 uur aanvangstijd 14:00 (klik hier voor de lijst met data en tijden per bijeenkomst)
Prijs: € 85,00
Mw. M.M.A. (Mathilde) Klabbers
14:00 - 15:00
Locatie: Bibliotheek Westland 's-Gravenzande (klik hier voor de adresgegevens)
Inschrijving geopend >
M.M.A. (Mathilde) Klabbers
M.M.A. (Mathilde) Klabbers