Bestellijst

Geen bestellingen
Cursuscode: 9130-04

Studiekring 55+

Studiekring 55+
Cursuscode: 9130-04

Ben je toe aan een nieuwe uitdaging en heb je een brede interesse, dan is dit iets voor jou! Een paar uur in de week gaan je in een gezellige sfeer naar elkaar luisteren en praten over een boeiend onderwerp. Je bestudeert zelf een onderwerp en vertel je tijdens de bijeenkomst. Samenwerken aan een onderwerp is mogelijk.

Belangrijk is dat je openstaat voor nieuwe dingen en nieuwsgierig bent!

Aan het eind van het seizoen wordt een bundel gemaakt van de behandelde onderwerpen. Een mooi naslagwerk waar je met plezier weer naar kunt kijken.

De onderwerpen die we het afgelopen jaar hebben besproken zijn o.a. de ontcijfering van de Steen van Rosetta, het Vredespaleis, symboliek van paleis en de tuin, Marius  van Dokkum, schilder, Geschiedenis van hoeden en hoedjes met het passen van hoeden en petten, Het geheim van de schildpad door David van Bodegom, Machtige vrouwen, o.a Marie Curie en Josephine Baker, De Romeinen, en de Limes in Zuid-Holland, en nog meer boeiende onderwerpen.

Bijkomende kosten zijn: kosten voor excursies en de bundel met de onderwerpen die besproken zijn tijdens de bijeenkomsten. Er worden ook twee excursies gemaakt, indien de situatie dit toelaat.

 

Woensdag 29 september 2021
6 lessen van 2 uur , elke 2 weken aanvangstijd 9:30 (klik hier voor de lijst met data en tijden per bijeenkomst)
Prijs: € 79,00
Mw. A. (Adie) Koole-Vellekoop
9:30 - 11:30
Locatie: Bibliotheek Westland De Lier (klik hier voor de adresgegevens)
A. (Adie) Koole-Vellekoop
A. (Adie) Koole-Vellekoop