Bestellijst

Geen bestellingen
Cursuscode: 6523-02

Familieopstellingen: Sta bewust op je plek in het leven verdieping

Familieopstellingen: Sta bewust op je plek in het leven verdieping
Cursuscode: 6523-02

Iedereen draagt een stukje van zijn familieverleden met zich mee. Dat is soms heel duidelijk, dan hoor je 'hij lijkt precies op mij' of 'dat heb je van je moeder'. Onbewust neem je meer mee dan alleen eigenschappen. Soms voelt het als een last waarvan je niet weet waar het vandaan komt. Inzicht in je familiesysteem zorgt voor verandering van patronen. Het maakt dat je je zelfs een stuk lichter voelt.

Bij deze cursus krijg je inzicht in familieopstellingen en in jouw eigen systeem. De eerste, heel belangrijke stap is bewustwording en inzicht in jouw systeem. We gaan onderzoeken en ontdekken wat jouw plek is. Hoe ben je van je plek geraakt en wat kan je doen om dit te herstellen. 

Systemische oefeningen worden afgewisseld met schrijfoefeningen gericht op jouw eigen systeem. Het delen en ervaren met elkaar zorgt dat we ook van elkaar leren. 

Bij deze verdieping gaan we verder waar we in de basis gebleven waren, wanneer je ervaring hebt met opstellingen is het mogelijk om bij de verdieping in te stromen.

Ter afsluiting van de cursus zal er, afhankelijk van wat voor de groep wenselijk is de mogelijkheid tot een eigen familieopstelling zijn.

Deze cursus wordt verzorgd door Tietsje van der Linden-Ypma van Alba coaching Westland.

Woensdag 23 februari 2022
4 lessen van 2,5 uur , elke 2 weken aanvangstijd 19:00 (klik hier voor de lijst met data en tijden per bijeenkomst)
Prijs: € 90,00
Mw. T. (Tietsje) van der Linden-Ypma
19:00 - 21:30
Locatie: Bibliotheek Westland 's-Gravenzande (klik hier voor de adresgegevens)
Inschrijving geopend >
T. (Tietsje) van der  Linden-Ypma
T. (Tietsje) van der Linden-Ypma