Cursusnummer:
6521-06

Familieopstellingen: Sta bewust op je plek in het leven

Familieopstellingen: Sta bewust op je plek in het leven

Iedereen draagt een stukje van zijn familieverleden met zich mee. Dat is soms heel duidelijk, dan hoor je 'hij lijkt precies op mij' of 'dat heb je van je moeder'. Onbewust neem je meer mee dan alleen eigenschappen. Soms voelt het als een last waarvan je niet weet waar het vandaan komt. Inzicht in je familiesysteem zorgt voor verandering van patronen. Het maakt dat je je zelfs een stuk lichter voelt.

Bij deze cursus krijg je inzicht in familieopstellingen en in jouw eigen systeem. De eerste, hele belangrijke stap is bewustwording en inzicht in jouw systeem. We gaan onderzoeken en ontdekken wat jouw plek is. Hoe ben je van je plek geraakt en wat kan je doen om dit te herstellen.

Systemische oefeningen worden afgewisseld met schrijfoefeningen gericht op jouw eigen systeem. Het delen en ervaren met elkaar zorgt dat we ook van elkaar leren. Ter afsluiting van de cursus is er de mogelijkheid tot een familieopstelling, afhankelijk van wat voor de groep wenselijk is.

Deze cursus wordt verzorgd door Tietsje van der Linden-Ypma van Alba coaching Westland.

Tijdens deze cursus wordt gebruik gemaakt van schrijfoefeningen. Het is daarom fijn wanneer je zelf een schrift of notitieboek meeneemt in A5 of A4 formaat en een pen die goed schrijft.

  • 3 lessen van 2,5 uur Toon details
    • 1: woensdag 8 nov 2023 - 19:00 – Bibliotheek Westland De Lier – Lokaal 4
    • 2: woensdag 15 nov 2023 - 19:00 – Bibliotheek Westland De Lier – Lokaal 4
    • 3: woensdag 22 nov 2023 - 19:00 – Bibliotheek Westland De Lier – Lokaal 4
  • € 84,00
  • Tietsje van der Linden-Ypma
  • Bibliotheek Westland De Lier Toon adres-info
Startdatum
Lesvorm