Bestellijst

Geen bestellingen
Cursuscode: 6420-13

Basiscursus Mindfulness: Wakker worden

Basiscursus Mindfulness: Wakker worden
Cursuscode: 6420-13

In de 8-weekse basiscursus Mindfulness ga je aan de slag om bewustzijn te ontwikkelen op gebied van je lichaam, de ademhaling, bewegen en de zintuigen. Na de cursus heb je een goede basis om in je dagelijks leven eigen keuzes te maken, meer innerlijke rust te ontwikkelen en meer succes in je relaties en je werk te krijgen.

Wat beïnvloed jou? Welke overtuigingen, aannames en zelfbeeld houden je in de greep? Je verleden speelt daarbij een belangrijke rol, zoals jij iets waarneemt en wat jij moet van jezelf. Door de drukte van de dag, het geleefd worden, veel willen en moeten van jezelf en mogelijk van anderen, kom je onvoldoende toe aan jezelf. Dat geeft vaak een ontevreden en overspannen gevoel.

Deze cursus volg je met een kleine groep. Naast het oefenen is er voldoende tijd voor vragen en uitleg over de werking van hoe het bewuste en het onbewuste werkt. Daarnaast is het uitwisselen van ervaringen een belangrijk onderdeel van de cursus. We gaan uit van vertrouwen, respect en bescherming van elkaars privacy.

Neem voor meer informatie een kijkje op de website van de docente voordat je besluit www.jacquelinegrootscholten.nl

 

Woensdag 5 oktober 2022
8 lessen van 2 uur aanvangstijd 9:30 (klik hier voor de lijst met data en tijden per bijeenkomst)
Prijs: € 142,00
Mw. J. (Jacqueline) Grootscholten
9:30 - 11:30
Locatie: Hoofdlocatie (klik hier voor de adresgegevens)
Inschrijving geopend >
J. (Jacqueline) Grootscholten
J. (Jacqueline) Grootscholten