Bestellijst

Geen bestellingen
Cursuscode: 6420-10

Basiscursus Mindfulness: Wakker worden

Basiscursus Mindfulness: Wakker worden
Cursuscode: 6420-10

Wakker worden  

In de 8-weekse basiscursus Mindfulness gaat het vooral om oefeningen doen om bewustzijn te ontwikkelen op het gebied van je lichaam, de ademhaling, bewegen, de zintuigen. Mindfulness is een levensstijl die je 24 uur per dag kunt toepassen. Als je dit serieus neemt wordt het een 2de natuur.

Je wordt bewust van je gedachten, emoties en lichamelijke reacties.

Wat beïnvloedt jou? Welke overtuigingen, aannames en zelfbeeld houden je in de greep? Je verleden speelt daarbij een belangrijke rol, zoals jij iets waarneemt en wat jij moet van jezelf.

Door de drukte van de dag, het geleefd worden, veel willen en moeten van jezelf en mogelijk van anderen, kom je onvoldoende toe aan jezelf. Dat geeft vaak een ontevreden en overspannen gevoel.

Dit gevoel kan chronische stress veroorzaken, angst en paniek geven, slaapproblemen, burn-out en allerlei lichamelijke en psychosociale klachten.

Na 8 weken cursus heb je een goede basis om in je dagelijks leven ik-eigen keuzes te maken, meer innerlijke rust te ontwikkelen en meer succes in je relaties en je werk te krijgen.

We werken in een kleine groep. We zitten op een stoel, soms op een mat op de grond (is aanwezig). We doen ook staande en lopende oefeningen.

Naast het oefenen is er voldoende tijd voor vragen en uitleg over de werking van hoe het bewuste en het onbewuste werkt. Daarnaast is het uitwisselen van ervaringen een belangrijk onderdeel van de cursus. We gaan uit van vertrouwen, respect en bescherming van elkaars privacy.

Neem voor meer informatie een kijkje op de website van de docente voordat je besluit www.jacquelinegrootscholten.nl

Je bent van harte welkom!

Woensdag 25 november 2020
8 lessen van 2 uur aanvangstijd 9:30 (klik hier voor de lijst met data en tijden per bijeenkomst)
Prijs: € 136,00
Mw. J. (Jacqueline) Grootscholten
9:30 - 11:30
Locatie: Hoofdlocatie (klik hier voor de adresgegevens)
Inschrijving nog open >
J. (Jacqueline) Grootscholten
J. (Jacqueline) Grootscholten