Volksuniversiteit Westland

Bestellijst

Geen bestellingen
Cursuscode: 6410-06

Workshop Mindfulness voor lichamelijk en geestelijk welzijn

Workshop Mindfulness voor lichamelijk en geestelijk welzijn
Cursuscode: 6410-06

Mindfulness training blijkt een positief effect op mensen met fysieke klachten te hebben en ook geestelijk voelen mensen zich een stuk beter. Mindfulness heeft positieve effecten bij mensen met chronische pijn, hartklachten, maag- en darmproblemen, angststoornissen, depressies en slaapproblemen. Door het doen van oefeningen, die je thuis herhaalt kun je een duurzame verandering/verbetering verkrijgen. 

Ook bij mensen zonder klachten verbetert mindfulness de kwaliteit van leven aanzienlijk en is het stressniveau vele malen lager. Je leert gedachten te beheersen, er anders mee om te gaan. Dit maakt je minder onzeker. Je gaat leven in het hier en nu en maakt je minder zorgen om morgen. Dat scheelt energie en maakt je sterker. Angsten nemen af of verdwijnen helemaal. Het immuunsysteem wordt hierdoor ook sterker en je bent minder ziek.

Als je na deze kennismakingsworkshop de smaak te pakken hebt, kun je de 8 weekse training volgen. Deze begint op woensdag 9 oktober 2019 van 9.30-11.30 uur bij de VU.Mindfulness beoefenen neemt een belangrijke plek in de training, alleen met weten verandert er nog niet veel. Door er zelf thuis ook mee aan de slag te gaan kan er een wezenlijke verandering optreden na verloop van tijd. Je hoeft geen ervaring te hebben met mediteren om deel te kunnen nemen. Je kunt ook een kijkje nemen op mijn website voordat je besluit: www.jacquelinegrootscholten.nl

Je bent van harte welkom!

Woensdag 25 september 2019
1 workshop van 2 uur aanvangstijd 09:30
Prijs: € 15,00
Mw. J. (Jacqueline) Grootscholten
09:30 - 11:30
Locatie: Hoofdlocatie (klik hier voor de adres gegevens)
Inschrijving geopend >
J. (Jacqueline) Grootscholten
J. (Jacqueline) Grootscholten