Bestellijst

Geen bestellingen
Cursuscode: 2215-04

Lezing Architect Jan van Vliet

Lezing Architect Jan van Vliet
Cursuscode: 2215-04

Deze lezing (door Piet van der Valk) gaat over architect Jan van Vliet uit Veur maar ook het werk van andere tijdgenoten. Zij hebben de architectuur naast Adriaan Dessing in de jaren 30 van de vorige eeuw in het Westland in sterke mate bepaald. Je zult van hen fraaie voorbeelden zien. Deze Westlandse lezing over architectuur, die in het Westland tijdens de Eerste Westlandse Middenstand- en industrie Tentoonstelling door architect Eisso Reitsema gehouden werd, blijkt 90 jaar na dato nog actueel.

Deze lezing is onderdeel van een serie van 3 lezingen over de architectuur in Westland. Als je aan alle 3 lezingen deelneemt ontvang je op deze derde lezing € 5,- korting.

Donderdag 10 september 2020
1 lezing van 2,5 uur aanvangstijd 19:30
Prijs: € 10,00
Dhr. P. (Piet) van der Valk
19:30 - 22:00
Locatie: Hoofdlocatie (klik hier voor de adresgegevens)
Inschrijving geopend >
P.  (Piet) van der  Valk
P. (Piet) van der Valk
Piet van der Valk is als architect afgestudeerd aan de TU te Delft. Hij was werkzaam tot begin 2012 bij Van Mierlo Bouw & Ontwikkeling en was als directeur van het bedrijf specifiek verantwoordelijk voor de eigen ontwikkeling, zie vmierlo.nl Tegenwoordig is hij lid van de Erfgoedcommissie Westland en probeert een aantal nieuwe initiatieven van de grond te krijgen, onder andere de Adriaan Dessing Prijs. Een 2-jaarlijkse Westlandse Architectuurprijs.