Bestellijst

Geen bestellingen
Cursuscode: 4233-05

Beginnerscursus Photoshop

Beginnerscursus Photoshop
Cursuscode: 4233-05

Door omstandigheden wordt deze cursus opgeschort. Wij hopen de cursus in het voorjaar van 2023 weer aan te bieden. Heb je ingeschreven, dan houden wij je per mail op de hoogte.

Tijdens de cursus leer je de basisvaardigheden in Photoshop. Na deze cursus kun je afbeeldingen uitsnijden, achtergronden wegwerken, teksten en vormen maken, kleuren bewerken en filters toepassen.

De docent zorgt voor de GraphicCourse Photoshop Hulpgids, welke volledig is afgestemd op de cursus. In dit boek kun je in jouw eigen tempo teruglezen wat in de cursus is behandeld. Alle behandelde knoppen en functies worden stap voor stap uitgelegd. Deze gids wordt per mail verstuurd.

Voor laptops wordt gezorgd.

Les 1: Interface
Les 2: Lagen en tekst invoegen
Les 3: Vormen maken en uitsnijden
Les 4: Uitsnijden
Les 5: Kleuren bewerken en filters
Les 6: Eindoefening met een combinatie van uitsnijden, kleuren bewerken, tekst, en vormen.

Neem ter inspiratie alvast een kijkje op https://graphiccourse.nl/

Woensdag 5 oktober 2022
6 lessen van 2 uur aanvangstijd 19:30 (klik hier voor de lijst met data en tijden per bijeenkomst)
Prijs: € 141,00
Mw. F.P.M. (Fabienne) Zuijdgeest
19:30 - 21:30
Locatie: Bibliotheek Westland 's-Gravenzande (klik hier voor de adresgegevens)
F.P.M. (Fabienne) Zuijdgeest
F.P.M. (Fabienne) Zuijdgeest
Hallo, ik ben Fabienne Zuijdgeest en sinds ik jong was, ben ik altijd al creatief bezig geweest. Het begon met tekenen, kleuren en knutselen en dit heeft uit mogen groeien naar onder andere portret tekenen, schilderen, animatie en natuurlijk digitaal tekenen en schilderen. Ik heb door de jaren heen zelf veel portret tekeningen gemaakt voor kennissen die het leuk vonden om dit te hebben. Het is altijd mooi hoe waardevol zo'n tekening kan zijn voor personen. Ik deel graag mijn opgedane kennis bij VU Westland met de groep en kijk er naar uit om deze cursus te mogen geven! Mijn werk is te vinden op https://www.artstation.com/fabiennezuijdgeest en op https://www.instagram.com/fabiennesdrawings/.