Bestellijst

Geen bestellingen
Cursuscode: 4112-07

Basiscursus fotografie (4 lessen)

Basiscursus fotografie (4 lessen)
Cursuscode: 4112-07

Heb je een spiegelreflexcamera en wil je er meer uithalen dan alleen op de automatische stand fotograferen? In de Basiscursus fotografie leer je jouw camera met de belangrijkste mogelijkheden goed kennen en gaan we stapsgewijs door de fototechniek heen. Naast automatische instellingen en het juiste gebruik van de pictogramstanden worden de functies uitgelegd.

De cursus bestaat uit 3 lesavonden en 1 buitenles. De buitenles is op zaterdagochtend, je leert op deze ochtend de theorie toe te passen in de praktijk.

Onderwerpen die aan bod komen:

  • De functies van de spiegelreflexcamera
  • Belichting, diafragma, sluitertijd en ISO
  • Scherpte-diepte
  • Soorten objectieven/lenzen
  • Over- en onderbelichten

Deze les is geschikt voor mensen met een spiegelreflexcamera, systeemcamera of high-end compact camera.

 

Donderdag 17 maart 2022
4 lessen van 2 uur aanvangstijd 20:00 (klik hier voor de lijst met data en tijden per bijeenkomst)
Prijs: € 93,00
Dhr. G. (Gerard) Vellekoop
20:00 - 22:00
Locatie: Bibliotheek Westland 's-Gravenzande (klik hier voor de adresgegevens)
Inschrijving geopend >
G. (Gerard) Vellekoop
G. (Gerard) Vellekoop
Fotograaf is een prachtig beroep, maar ik vind het eigenlijk nog mooier om mijn passie voor fotografie over te brengen op anderen. En dat doe ik al sinds 1989 voor mijn eigen bedrijf ‘Oog in het zeil’. De naam geeft precies aan wat naar mijn visie de functie van een docent is. Ik houd een oogje in het zeil tijdens het leerproces van mijn cursisten. Gedurende 25 jaar was ik professioneel fotograaf in de richting autonome kunstfotografie. Na 25 jaar werd het tijd om iets anders te doen. Overdag maak ik meubels voor mijn bedrijf ‘Lijfhout’ En omdat ik het les geven en het enthousiasme van de cursisten niet kan missen blijf ik in de avonden les geven. Ik houd een oogje in het zeil.