Bestellijst

Geen bestellingen
Cursuscode: 4116-02

Cursus Fotografie voor gevorderden (8 lessen)

Cursus Fotografie voor gevorderden (8 lessen)
Cursuscode: 4116-02

In de cursus Fotografie voor gevorderden staat het werken aan een fotografisch inzicht centraal. 

We gaan er vanuit dat je over de basiskennis beschikt, de functies van je camera kent en dat je weet hoe je scherptediepte en perspectief kunt beïnvloeden. 

Je werkt gedurende de cursus aan een zelfgekozen onderwerp met als doel aan het eind van de cursus een mooie serie te kunnen presenteren. Hierbij is het de bedoeling dat je bij aanvang je opdracht nauwkeurig omschrijft. 

De kracht van de cursus zit in het bespreken van elkaars foto’s. De theorie die in het tweede deel van de les gegeven wordt is afhankelijk van de onderwerpkeuze van de cursisten. We passen de technieken van de basiscursus toe, maar hier wordt nog dieper op ingegaan. 

Materiaalkosten: De syllabus wordt verzorgd door de docent. Je ontvangt deze als PDF-bestand. De kosten bedragen € 10,00. Deze dienen de eerste les aan de docent te worden voldaan.

Meenemen: Een lege USB-stick en € 15,00 voor de syllabus.

Maandag 20 februari 2023
8 lessen van 2,5 uur , elke 2 weken aanvangstijd 19:30 (klik hier voor de lijst met data en tijden per bijeenkomst)
Prijs: € 199,00
Dhr. M.J. (Marco) de Groot
19:30 - 22:00
Locatie: Bibliotheek Westland 's-Gravenzande (klik hier voor de adresgegevens)
Inschrijving geopend >
M.J. (Marco) de Groot
M.J. (Marco) de Groot
Fotograaf is een prachtig beroep, maar ik vind het eigenlijk nog mooier om mijn passie voor fotografie over te brengen op anderen. En dat doe ik al sinds 1989 voor mijn eigen bedrijf ‘Oog in het zeil’. De naam geeft precies aan wat naar mijn visie de functie van een docent is. Ik houd een oogje in het zeil tijdens het leerproces van mijn cursisten. Gedurende 25 jaar was ik professioneel fotograaf in de richting autonome kunstfotografie. Na 25 jaar werd het tijd om iets anders te doen. Overdag maak ik meubels voor mijn bedrijf ‘Lijfhout’. Omdat ik het lesgeven en het enthousiasme van de cursisten niet kan missen, blijf ik in de avonden les geven. Ik houd een oogje in het zeil.