Bestellijst

Geen bestellingen
Cursuscode: 7130-03

Tuinontwerp en beplanting

Tuinontwerp en beplanting
Cursuscode: 7130-03

In de cursus Tuinontwerp en Beplanting leer je met andere ogen naar je tuin te kijken. Van het kijken naar losse elementen zoals: het terras, dat ene boompje of waar je dat plekje voor jezelf kunt creëren naar begrippen zoals: massa en ruimte, looplijnen, dieptewerking, of coulissenwerking, die de samenhang in het ontwerp van je tuin brengen.  Natuurlijk behandelen we dit aan de hand van praktijkvoorbeelden. Zodat je met behulp van deze ontwerp principes met je eigen tuin (of die van iemand anders) aan de slag kan en tot andere tuinoplossingen komt.

Als je deze cursus volgt, wordt er van je gevraagd om thuis aan de slag te gaan met een tuin: schetsen, plaatjes opzoeken. Tijdens de cursusavonden is er een mix van gezelligheid, serieus aan de slag en kennis delen met elkaar. Er zijn vijf avonden met tuinontwerp en drie avonden waarin beplanting behandeld wordt.

De docent heeft de cursus ontwerpen nu een aantal keer met veel plezier gegeven en voegt daar, op veler verzoek, nu drie avonden over beplanting aan toe. De tuinvragen worden geïnventariseerd en in goed overleg wordt besloten aan welke onderwerpen meer aandacht besteed wordt. Na afloop van de cursus is er mogelijkheid tot een excursie naar een praktijklocatie naar keuze van de groep.

Maandag 10 januari 2022
8 lessen van 2 uur aanvangstijd 19:30 (klik hier voor de lijst met data en tijden per bijeenkomst)
Prijs: € 123,00
Mw. F. (Floortje) Barneveld
19:30 - 21:30
Locatie: Hoofdlocatie (klik hier voor de adresgegevens)
Inschrijving geopend >
F. (Floortje) Barneveld
F. (Floortje) Barneveld