Bestellijst

Geen bestellingen
Cursuscode: 5531-01

Korte cursus interieurstyling

Korte cursus interieurstyling
Cursuscode: 5531-01

Ontdek in twee avonden wat kleur, lichtval en materiaal met jouw interieur kunnen doen. Deze workshop is een mix van theorie en praktijk.  

Hoe zijn kleuren opgebouwd, welk effect heeft een kleur op je interieur en jezelf? Hoe kun je met kleine wijzigingen groot effect krijgen? De docent gaat je hier alles over vertellen. In de tweede les maak je een moodboard, voor een kamer naar keuze. Dit moodboard geeft je inspiratie en helpt je om je interieur aan te passen in de juiste kleurstelling. Zo ontstaat er een passend geheel en voel je je weer helemaal thuis in je eigen huis!

Voor materiaal (papier, lijm, scharen, verf, tijdschriften, stoffen en kleurstalen) wordt gezorgd. Deze zijn bij de cursusprijs inbegrepen.

Wil je ook een frisse wind laten waaien door je interieur? Schrijf je dan snel in!

Woensdag 19 oktober 2022
2 lessen van 2 uur , elke 2 weken aanvangstijd 19:30 (klik hier voor de lijst met data en tijden per bijeenkomst)
Prijs: € 60,00
Mw. S.M. (Suzanne) Boekestijn
19:30 - 21:30
Locatie: Bibliotheek Westland De Lier (klik hier voor de adresgegevens)
Inschrijving geopend >
S.M. (Suzanne) Boekestijn
S.M. (Suzanne) Boekestijn
Suzanne Boekestijn, aangenaam. Informatiejunkie, van veel markten thuis en spontaan. Inmiddels heb ik meer dan 15 jaar ervaring opgebouwd in communicatie, styling, organisatie en projectmanagement. En ik ben nog lang niet uitgeleerd; ik heb een neus voor nieuwe weetjes, inzichten en technieken. Vanuit Purple Lily en Purple Lily Creations help ik ondernemers en particulieren bij hun problemen op het gebied van communicatie, styling en geef ik workshops.