Tuinontwerp

Course #: 7110-02

De cursus 'Ontwerp je eigen tuin' leert je met andere ogen naar jouw tuin te kijken. 

Wil je iets veranderen in de tuin, maar je weet nog niet wat? Of weet je niet goed waar te beginnen? Of je nu absoluut geen groene vingers hebt of juist wel, in deze cursus ga je aan de slag om veranderingen teweeg te brengen.

Aan de hand van de stappen in het ontwerpproces neemt de docent je in vijf avonden mee naar iets nieuws.. Aan bod komen onderwerpen als massa, ruimte, loop- en zichtlijnen en de ligging van de tuin ten opzichte van de zon. We gaan kijken hoe we eigen wensen en eisen in kunnen passen. Je leert ontwerptrucs, we bekijken tientallen praktische voorbeelden en we maken een schetsplan. Daarnaast kijken we ook hoe we de tuin onderhoudsvriendelijk maken. Er is ruimte om vragen te stellen en eigen onderwerpen aan te dragen. Met het resultaat van jouw werk thuis, ga je verder in de volgende les. Voor iedereen is er een moment van persoonlijke aandacht.

Materialen zelf aan te schaffen:  schetspapier, fineliners in 3 pendiktes, eding marker, lineaal, een paar kleurpotloden, een paar recente tuintijdschriften. We doen dit in onderling overleg en kunnen ook materialen delen in de groep.

 

Meer informatie: 
  • Deze activiteit is vol, u kunt zich niet meer inschrijven.
  • Vanaf maandag 22 januari 2018 van 19:30 uur tot 21:30 uur
  • 5 lessen van 2 uur
  • Prijs: € 75,00
  • Docente: Mw. (Floortje) Barneveld
  • Locatie: Hoofdlocatie (klik hier voor de adres gegevens)