De kunst van het vitaal ouder worden

Course #: 6510-01

Ouder worden hoeft geen probleem te zijn en kan zonder noemenswaardige klachten of chronisch problemen. Al lijkt het anders als we om ons heen kijken. De één heeft last van pijnlijke gewrichten, de ander is alsmaar moe, om maar te zwijgen over depressies, diabetes en hart- en vaatklachten.

Welke aspecten hebben we zelf in de hand? Hoe kunnen we controle uitoefenen op onze gezondheid?

Beweging is een must om vitaal te blijven. Maar ook voeding en suppletie spelen hierin een belangrijke rol. Veel problemen lijken aanleg, maar niets is minder waar.

Deze unieke cursus gaat dieper in op verschillende gezondheidsklachten zoals cholesterolproblematiek, hoge bloeddruk en ontstekingen. 

Je leert verschillende vormen van stress herkennen en wat stress met het lichaam doet. Ook krijg je antwoord op vragen als, wanneer kan ik het beste bewegen en welke voeding is nu eigenlijk gezond voor mij. De zin en onzin van aanvullen van de dagelijkse voeding met voedingssupplementen komt ruimschoots aan bod en in de laatste les werk je aan jouw persoonlijke gezondheidsprofiel wat inzicht geeft over de voor jou geldende gezondheidsrisico’s.

Wil je grip krijgen op je gezondheid, zorg dat je erbij bent en schrijf je in!

Mariska van Erk is gezondheidsconsulent en heeft sinds 5 jaar haar praktijk in ’s-Gravenzande. Zij is afgestudeerd Orthomoleculair therapeut, Voedingsdeskundige, Stresscoach, BrainQ therapeut en APS/pijn therapeut. 

Mariska: “het is mijn passie om kennis over te dragen waarmee je meer keuze krijgt om gezondheidsklachten aan te pakken en op die manier meer grip hebt op jouw gezondheid.”

Meer informatie: 
  • Deze activiteit is gepland, u kunt zich inschrijven.
  • Vanaf dinsdag 15 mei 2018 van 09:30 uur tot 12:00 uur
  • 4 lessen van 2,5 uur (klik hier voor de lijst met data en tijden)
  • Prijs: € 100,00
  • Docente: Mw. (Mariska) van Erk (klik hier voor meer informatie)
  • Locatie: Hoofdlocatie (klik hier voor de adres gegevens)