Bestellijst

Geen bestellingen

VU Zakelijk

Maatwerk voor bedrijven.
Het is cruciaal om de groeiende arbeidsmarkt bij te houden. VU Westland Zakelijk, is de oplossing voor bedrijven die de groei van hun personeel als prioriteit hebben! Is de oplossing voor bedrijven die ontwikkeling van hun personeel belangrijk vinden.  VU Westland Zakelijk biedt cursussen aan op maat aangepast aan de wens van de bedrijven. De cursussen worden in-company gegeven of bij VU Westland.

Los van een op maat gemaakt cursusaanbod heeft VU Westland Zakelijk ook een vast cursusaanbod. Het vaste aanbod bestaat uit verschillende taalcursussen zoals Duits, Russisch, Engels en Frans. En cursussen gericht op Microsoft-programma’s, denk hierbij aan Outlook, Word en Excel. Ook voor ontspanningscursussen bent u bij VU Westland Zakelijk aan het juiste adres. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met info@vuwestland.nl of bellen naar: 0174 41 87 62.

Onze zakelijke cursussen worden gegeven door gekwalificeerde en lokale docenten die ervaring hebben met Westlandse bedrijven en het belangrijk vinden zoveel mogelijk uit de lesuren te halen. Samen met de docenten worden er doelen opgesteld waar gezamenlijk naar gestreefd wordt.

Zakelijk Russisch

Voor bedrijven in het Westland die zaken doen met Rusland en post-Sovjet landen. Dit seizoen bieden wij voor agrarische bedrijven en voor bedrijven in andere sectoren een cursus zakelijk Russisch aan. Een cursus op maat, afgestemd op uw wensen. Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.