Bestellijst

Geen bestellingen

Vacatures docenten VU Westland

maandag, 20 juli, 2020

VU Westland zoekt nieuwe docenten. Wij zijn op zoek naar docenten voor de cursussen Schilderen, Je eigen moestuin maken en Klussen voor vrouwen. En we komen graag in contact met gekwalificeerde en inspirerende docenten die zelf een cursusidee hebben passend bij de volksuniversiteit. 

 

Docent Schilderen (m/v)
Voor onze locatie in De Lier zijn we op zoek naar een enthousiaste docent voor de cursus Schilderen. Ben jij creatief, heb je je eigen stijl en wil je dit graag doorgeven dan willen we graag kennismaken met jou. Graag zien we dat je ervaring hebt in het (volwassenen)onderwijs. Je bent er goed in om je lessen duidelijk, geduldig en enthousiast over te brengen. Je geeft les aan volwassenen die graag meer willen leren over schilderen. 

Voor meer informatie of het versturen van je motivatie en CV mail naar info@vuwestland.nl t.a.v. Ghislaine Faase.

 

Docent Hoe maak ik mijn eigen moestuin (m/v)
VU Westland is op zoek naar een enthousiaste docent Moestuin. Wil jij je kennis graag doorgeven en heb je ervaring in het (volwassenen)onderwijs, dan komen wij graag met jou in contact. De moestuinlessen die je gaat geven gaan over een moestuinontwerp, het aanleggen en onderhouden. Je bent er goed in om de lessen duidelijk, geduldig en enthousiast over te brengen. Je geeft les aan volwassenen die graag meer willen leren over het maken van hun eigen moestuin.

Voor meer informatie of het versturen van je motivatie en CV mail naar info@vuwestland.nl t.a.v. Ghislaine Faase.

 

Docent Klussen voor vrouwen (v)
Voor onze locatie in De Lier zijn wij op zoek naar een enthousiaste docente voor de cursus Klussen voor vrouwen. In deze cursus breng je in 4 lessen de basisbeginselen bij van het klussen (boren, zagen, elektriciteit en tegelen). Uiteraard is de inhoud van het programma in overleg aan te passen. Je bent er goed in om de lessen duidelijk, geduldig en enthousiast over te brengen. Bij voorkeur heb je ervaring in het (volwassenen)onderwijs. Onze voorkeur gaat uit naar een vrouw. Je geeft les aan volwassenen die graag willen leren klussen.

Voor meer informatie of het versturen van je motivatie en CV mail naar info@vuwestland.nl t.a.v. Ghislaine Faase.

 

Open sollicitatie docent
VU Westland (volksuniversiteit) staat voor Samen-leren-met-plezier. Wij streven naar een actueel en eigentijds cursusaanbod en zijn altijd geïnteresseerd in nieuwe cursussen. Onze cursisten zijn enthousiaste volwassen die zich graag verder ontwikkelen op allerlei vlakken.

Wij komen graag in contact met gekwalificeerde en inspirerende docenten. Heb je een cursusidee passend bij de VU, en lijkt het je leuk om bij ons te werken, laat het ons dan weten. Stuur een open sollicitatie met cv naar info@vuwestland.nl onder vermelding van 'open sollicitatie'. Is jouw voorstel een goede aanvulling op ons programma, dan nemen wij contact met je op.