Lesmateriaal

De tekst en/of werkboeken die bij een cursus vermeld staan, moeten door de cursist zelf worden aangeschaft. Tenzij er staat dat de docent het materiaal verzorgt of het materiaal bij de cursus is inbegrepen. Dat laatste is bij de meeste computercursussen het geval.

Nadat je een bevestiging per email hebt ontvangen dat de curus doorgaat, kan je boeken gaan bestellen.  Als extra service voor onze cursisten staat op de website van Intertaal een apart gedeelte met alle boeken (m.b.t. talencursussen) op een rij die bij VU Westland gebruikt worden. Met enkele klikken kan je materiaal bestellen.

Ook is het mogelijk om via Bol.com (soms 2e hands maar let wel op de goede druk!) of de lokale boekhandel (Vingerling - Bruna) boeken te bestellen. Meestal duurt het via de lokale boekhandel langer dat u de boeken in huis heeft. maar bespaart dan weer de verzendkosten.

De materiaalprijzen die vermeld staan bij creativiteitscursussen zijn indicatieprijzen. In overleg met de docent wordt door jezelf het materiaal aangeschaft. Daar waar nodig, wordt door de docent voor de eerste les materiaal meegebracht.