Bestellijst

Geen bestellingen

Coronaprotocol

maandag, 4 oktober, 2021

Om de veiligheid voor iedereen in acht te nemen heeft VU Westland een coronaprotocol opgesteld. We vragen je om onderstaande tekst door te nemen voordat je naar een cursus komt. Op deze manier kan iedereen zo veilig mogelijk de lessen volgen. 

VU Westland heeft in elk lokaal desinfecterende gel staan en overal zijn apparaten met papieren handdoekjes opgehangen. We ventileren alle lokalen (neem bij koud weer een trui of vest mee want de ramen staan open). De lokalen zijn op een verantwoorde manier ingericht, zodat iedereen veilig kan deelnemen. 

PROTOCOL VU WESTLAND

Gezondheidscheck
Wij wijzen je op een gezondheidscheck. Wij gaan ervan uit dat iedereen zich hieraan houdt en niet naar een cursus of activiteit komt als hij/zij klachten heeft. Bij inschrijven van de cursus ga je hier automatisch mee akkoord.

Klachten? Waar mogelijk online les.
Heb je verkoudheidsklachten? Of heeft iemand in jouw huishouden koorts? Kom dan niet naar de les. In dat geval kun je de les, waar mogelijk, online meekijken. De docenten werken met Zoom. 

Wanneer de docent verkoudheidsklachten heeft óf iemand in zijn/haar huishouden koorts heeft, dan gaat de les niet door. Je wordt hiervan per e-mail op de hoogte gesteld. De les wordt, indien mogelijk, later ingehaald. 

Voor aanvang en tijdens de lessen:
Kom niet eerder dan 5 minuten voor aanvang naar binnen. Het verzoek is om zo weinig mogelijk rond te lopen in het lokaal. Er wordt bij binnenkomst koffie en thee aangeboden.

Pauzes:
De pauzes vinden plaats in het lokaal. Op de locatie VU ’s-Gravenzande is de koffiecorner dicht. Waar mogelijk zal de gastvrouw/-heer een kan koffie en thee in het lokaal neerzetten. Hierbij het verzoek één iemand koffie/thee in te laten schenken. Aan de cursisten die hun lessen volgen bij bibliotheek ’s-Gravenzande en bibliotheek De Lier het verzoek één iemand koffie/thee uit de automaat te laten halen voor de hele groep.

Na afloop:
Blijf niet langer dan nodig is. 

Desinfectie
Desinfecteermiddelen zijn op al onze locaties aanwezig. Bij binnenkomst graag je handen desinfecteren. Cursisten kunnen hun eigen tafel reinigen en desinfecteren met de daarvoor beschikbaar gestelde materialen.

De lokalen
Wij hebben de lokalen zo ingericht dat lessen op een verantwoorde manier kunnen verlopen. Graag de tafels op deze manier laten staan. De ramen blijven zoveel mogelijk open. We raden je aan hier rekening mee te houden in je kledingkeuze. Voor de les en tussen de lessen door worden de lokalen gelucht.