Bestellijst

Geen bestellingen

Algemene informatie over inschrijven

• Klik op een categorie en ga naar de taal of cursus van je keuze
• Klik op de cursusnaam of op ‘Meer Informatie’ om alle informatie zichtbaar te maken
• Kosten van lesmateriaal, zoals boeken en creatieve materialen, zijn niet bij de prijs inbegrepen, tenzij anders aangegeven
• Boeken pas bestellen wanneer zeker is dat de cursus doorgaat
• Boeken zijn te bestellen via de plaatselijke boekhandel of via de webwinkel van Intertaal of bol.com

De cursusbrochure wordt half augustus huis-aan-huis verspreid in Westland én Hoek van Holland. Heb je geen brochure ontvangen, haal deze dan af bij één van de vestigingen van Bibliotheek Westland.

Inschrijven

Voor inschrijving klik je op de balk bij de betreffende cursus en vervolgens op de button ‘Betaal’. Het inschrijfscherm wordt dan geopend. Na het invullen en afronden van de inschrijving, ontvang je een mail als bevestiging van ontvangst. Ca. 1 tot 2 weken voor aanvang van de cursus ontvang je een bevestiging van deelname aan de cursus. Bij onvoldoende animo kan een cursus worden geannuleerd. Betaling vindt plaats rond de startdatum van de cursus. Bij ‘Aanmelden wachtlijst’ is een cursus vol. Wij doen ons uiterste best je toch te plaatsen, een alternatief te bieden of een extra cursus te organiseren. 

Het lesgeld wordt geïnd door middel van automatische incasso rondom de startdatum van de desbetreffende cursus. Betalen in twee termijnen is mogelijk vanaf een cursusprijs van € 200,-. Wanneer je in twee termijnen wilt betalen of een factuur wenst te ontvangen, kan dit bij de inschrijving worden doorgegeven in het opmerkingen veld. De factuur wordt per mail verzonden naar het mailadres wat bij de inschrijving is opgegeven tenzij anders vermeld.