Bestellijst

Geen bestellingen

Algemene informatie over inschrijven

• Klik op een categorie en ga naar de cursus van je keuze
• Klik op de cursusnaam of op ‘meer informatie’ om alle informatie in te zien
• Kosten van lesmateriaal, zoals boeken en creatieve materialen, zijn niet bij de prijs inbegrepen, tenzij anders aangegeven
• Boeken pas bestellen wanneer zeker is dat de cursus doorgaat
• Als er een lesboek nodig is voor een cursus, dan staat er aangegeven waar je deze boeken kunt bestellen 

Na inschrijving verbind je jezelf aan deelname en ben je het volledige cursusgeld verschuldigd. Annulering wordt alleen geaccepteerd als je je uiterlijk twee weken voor aanvang van de cursus schriftelijk of per mail afmeldt. Bij annulering brengen wij €15,- administratiekosten in rekening. Is een annulering niet twee weken voor aanvang van de cursus binnen, dan ben je het gehele cursusbedrag verschuldigd.  

Inschrijven

Voor inschrijving klik je op de balk bij de betreffende cursus en vervolgens op de button ‘Betaal’. Het inschrijfscherm wordt dan geopend. Na het invullen en afronden van de inschrijving, ontvang je binnen 5 werkdagen een mail als bevestiging van ontvangst. 1 tot 2 weken voor aanvang van de cursus ontvang je een bevestiging van deelname aan de cursus. Bij onvoldoende aanmeldingen kan een cursus worden geannuleerd. Betaling vindt plaats rond de startdatum van de cursus. Bij ‘Aanmelden wachtlijst’ is een cursus vol. Wij doen ons uiterste best je toch te plaatsen, een alternatief te bieden of een extra cursus te organiseren. 

Het lesgeld wordt geïnd door middel van automatische incasso. Betalen in twee termijnen is mogelijk vanaf een cursusprijs van € 200,-. Wanneer je in twee termijnen wilt betalen of een factuur wenst te ontvangen, kan dit bij de inschrijving worden doorgegeven in het opmerkingen veld. De factuur wordt per mail verzonden naar het mailadres wat bij de inschrijving is opgegeven tenzij anders vermeld.